Ndërlidhjet

TIRANË


Një mision i Fondit Monetar Ndërkombëtar po viziton Shqipërinë për të diskutuar me autoritetet në Tiranë rreth të ardhurave nga taksat për vitet 2005 dhe 2006. Vizita synon edhe kontrollimin e programit tre vjeçar të FMN-së prej 35.5 milionë eurove, përmes të cilit synohej ruajtja e stabilitetit makroekonomik në Shqipëri.
XS
SM
MD
LG