Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKURA


Një raport i fundit i OKB-së nënvizon rastet e dokumentuara të korrupcionit në kompanitë publike në Kosovë. Hetusit kanë kaluar rreth 18 muaj duke hetuar siç thuhet, akuzat "më të rëndësishme" të korrupcionit dhe parregullsive në aeroportin e Prishtinës. Akuzat përfshijnë miton, mashtrimet, parregullsitë në prokurim dhe kontrata si dhe një rast të abuzimit seksual.
XS
SM
MD
LG