Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ati Sava Janjiq, përfaqësues i kishës serbe në Kosovë, deklaroi se në Beograd më së paku ekziston shqetësimi për njerëzit në Kosovë dhe problemet e tyre jetësore. "Ajo që po bënë Beogradi më parë mund të cilësohet qetësim i ndërgjegjës dhe kalkulim politik, në vend të strategjisë së qartë dhe aktive shtetërore" tha Janjiq, për një revistë lokale serbe në Kosovë.
XS
SM
MD
LG