Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BEOGRAD


"Në Kosovë nuk ka kthim masiv të të zhvendosurve" tha sot ushtruesi i detyrës së shefit të zyrës së UNMIK-ut për kthim, Killian Kleinschmidt, gjatë një konference për shtyp në Beograd. Sipas tij, për të pasur sukses ky proces, nevoitet bashkëpunim i ngushtë ndërmjet bashkësisë ndërkombëtare, shoqatave të të zhvendosurve dhe institucioneve në Serbi dhe në Kosovë.
Ai tha se siguria dhe liria e lëvizjes janë ende probleme për të kthyerit në Kosovë.
XS
SM
MD
LG