Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Bankës Botërore Paul Volfovitz tha se Rusia përballet ende me "sfida të mëdha" në lëmitë kryesore, si lufta kundër korrupcionit dhe reformat në sistemin e drejtësisë. Përmirësime, sipas tij, nevoiten edhe në sistemin e edukimit dhe të shëndetësisë.
XS
SM
MD
LG