Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës do të nënshkruajë së shpejti një marrëveshje me Qeverinë e Beogradit lidhur me kthimin e qëndrueshëm të personave të zhvendosur. Kjo është bërë e ditur nga Ministri i Pushtetit Lokal, Lutfi Haziri. Haziri i ka bërë këto deklarata në takimin e rregullt të grupit punues për standardin e III-të, që ka të bëjë më lirinë e lëvizjes dhe standardin për kthimet e qëndrueshme.
XS
SM
MD
LG