Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës e përshendeti propozimin e presidentit të Sllovenisë, Janez Dërnovshek për zgjidhjen e statusit final të Kosovës. "Mirëpo qeveria është e përcaktuar qartas dhe angazhohet për pavarësinë e plotë të Kosovës" tha këshilltari i kryeministrisë, Avni Arifi.
XS
SM
MD
LG