Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BEOGRAD


Ministri i Unionit Serbi Mali i Zi për të drejtat e njeriut dhe të pakicave, Rasim Lajiq tha se bashkësia ndërkombëtare po përfundon përgatitjet për caktimin e të dërguarit në bisedimet për statusin e Kosovës. Ai tha se diplomati norvegjez Marti Ahtisari, me siguri do të jetë i dërguar i OKB-së në bisedime, kurse përfaqësuesi rus do të jetë Vladimir Çizov. Sipas Lajiqit, opcioni kryesor i bashkësisë ndërkombëtare do të jetë një lloj i pavarësisë së kushtëzuar.
XS
SM
MD
LG