Ndërlidhjet

SHKUP


Ministri i ekonomisë i Maqedonisë Fatmir Besimi dhe ministri i Unionit Serbi Mal i Zi për marrëdhënie ekonomike me jashtë Predrag Ivanoviq nënshkruan sot në Shkup marrëveshjen për tregti të lirë ndërmjet dy vendeve. Marrëveshja do të hyjë në fuqi pas ratifikimit nga parlamentet e të dy vendeve.
XS
SM
MD
LG