Ndërlidhjet

VILINUS


Në kryeqytetin e Lituanisë zyrtarët e lartë të vendeve anëtare të NATO-s po diskutojnë ndihmën për Ukrainën në modernizimin e forcës së mbrojtjes. Kreu i NATO-s në fillim të takimit tha se dyert e Aleancës janë të hapura.
Ndërkaq sekretari amerikan i mbrojtjes ka qenë pozitiv ndaj marrëdhënieve me Ukrainën.
"Marrëdhëniet mes NATO-s dhe Ukrainës kanë një rëndësi të madhe për Shtetet e Bashkuara dhe ne ndajmë të njëjtin mendim me Lituaninë dhe vendet e tjera anëtare për të ndihmuar Ukrainën në modernizimin e forcave të mbrojtjes,", tha Rumsfeld.
XS
SM
MD
LG