Ndërlidhjet

PARIS


Franca dëshiron rezolutë të Këshillit të Sigurimit të OKB-së, përmes së cilës do të kërkohej nga Siria që të bashkëpunojë plotësisht me hetuesit ndërkombëtar rreth vrasjes së ish kryeministrit të Libanit, Rafik Hariri.
Siria ka mohuar përfundimet e rasportit të OKB-së, sipas të cilit Damasku ka qenë i përfshirë në vrasje dhe ka ofruar bashkëpunim të kufizuar në hetime.
Rafik Hariri u vra gjatë muajit shkurt në Bejrut.
XS
SM
MD
LG