Ndërlidhjet

PRISHTINË


Para fillimit të mbledhjes së sotme të Këshillit të Sigurimit, ambasadorit rumun i është dorëzuar letra e kryeministrit të Kosovës, Bajram Kosumi. Në këtë letër Kosumi pohon se qeveria dhe shumica e qytetarëve angazhohen për një Kosovë të pavarur, në kufijt ekzistues, pa ndarje dhe kantonizim. Kryeministri i Kosovës ka vënë në pah se zgjidhja e statusit të Kosovës do të vë themelet e zhvillimit ekonomik, pajtimit të plotë të bashkësive të ndryshme etnike dhe stabilitetit të vazhdueshëm në rajon.
XS
SM
MD
LG