Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë nuk do të kremtojë 8 vjetorin në Kosovë, ngase fundi i këtij misioni po vendoset me zgjidhjen e statusit të Kosovës" tha sot zëvendës shefi i UNMIK-ut Lary Rossin. Këtë koment ai e bëri në një konferencë të organizuar me rastin e 60 vjetorit të OKB-së.
Kryeministri Bajram Kosumi tha se misioni i OKB-së në Kosovë është treguar i suksesshëm dhe është bërë shembull i misioneve ndërkombëtare në funksion të krijimit të një shoqërie dhe rendi demokratik.
XS
SM
MD
LG