Ndërlidhjet

KOPENHAGEN


Evropa është e përgatitur të përballet me shpërthimin eventual të gripit të shpezëve, thanë zyrtarët mjekësor, gjatë konferencës për këtë çështje në Kopenhagë.
"Megjithëse nuk ka vend për vetëkënaqësi, vendet evropiane kanë mundësi të shkëlqyeshme për ta frenuar sëmundjen. Besoj se përkushtimi dhe hapat e ndërmarrë do t'i mundësojnë Evropës mënjanimin e situatës që kemi parë në Azi" tha përfaqësuesi i lartë i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Shigeru Omi.
XS
SM
MD
LG