Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përpara ndërtesës së qeverisë së Kosovës ka filluar protesta e mësimdhënësve kosovarë, në kërkim të nivelizimit të pagave për ta. Greva e sistemit të arsimit ka filluar me 3 tetor dhe bisedimet që janë zhvilluar deri tani, në mes të sindikalistëve si organizator të grevës, dhe institucioneve kanë përfunduar pa marrëveshje.
XS
SM
MD
LG