Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Komiteti Ushtarak të NATO-s, gjenerali Raymond Henault tha sot në Prishtinë se KFOR-i është i vendosur dhe i përgatitur mirë që të reagojë ndaj çfarëdo kërcënimi të sigurisë dhe stabilitetit në Kosovë. Ai tha se procesi për definimin e statusit të Kosovës është shumë i rëndësishëm dhe gjatë kësaj kohe KFOR-i do të bashkëpunojë me të gjitha institucionet vendore dhe ndërkombëtare për të garantuar qetësinë dhe stabilitetin. Gjenerali Henault dhe 25 anëtarë të Komitetit Ushtarak të NATO-s kanë qëndruar dje dhe sot në Kosovë.
XS
SM
MD
LG