Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbia arrestoi 9 policë lidhur me vrasjen e 48 shqiptarëve, kufomat e të cilëve u gjetën në një varrezë masive afër Beogradit. "Policët dyshohet se kanë vrarë 48 persona, në mesin e të cilëve edhe 4 foshnje dhe një të moshuar 100 vjeçare, në mars të vitit 1999, në Suharekë", tha zëdhënësi i prokurorit serb për krime të luftës.
Sipas tij, 6 prej të akuzuarve, të cilët nuk akuzoheshin nga Tribunali i Hagës, ishin ende në detyrë, në kohën e arrestimit.
XS
SM
MD
LG