Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin tha se çështjet e sigurisë, sidomos lufta kundër terrorizmit, duhet të jenë prioritet i Organizatës së vendeve të Azisë Qëndrore.
"Vendet anëtare dhe ato vëzhguese të Organizatës kanë një popullësi prej 3 miliardë njerëz. Andaj vendimet e marra në Organizatën "Shanghai" do të ndikojnë në mirëqenien e shumicës së popullatës në botë" tha Putin, në konferencën e kësaj organizate në Moskë.
Vende anëtare të kësaj organizate janë Kina, Rusia, Kazakistani, Kirgizia, Taxhikistani dhe Uzbekistani.
XS
SM
MD
LG