Ndërlidhjet

ALMAT


BBC tha se ka mbyllur zyrat e saj në Uzbekistan dhe ka tërhequr stafin, për shkak të frikësimit të reporterëve nga autoritetet. Qeveria e Uzbekistanit, që nga mauji maj i ka fajësuar gazetarët e huaj për raportim jo korrekt.
XS
SM
MD
LG