Ndërlidhjet

PODGORICË


Familjet e shqiptarëve nga Kosova, të cilat thonë se të afërmit e tyre janë vrarë në kufi me Malin e Zi, nga pjesëtarët e ushtrisë jugosllave, do të padisin Malin e Zi dhe ushtrinë e Unionit Serbi Mal i Zi dhe do të kërkojnë dëmshpërblim. Sipas avokatit mbrojtës, Veli Muriqi, forcat ushtarake që ishin të vendosura në vendkalimin kufitar të Kullës, kanë vrarë 20 civilë shqiptarë, në periudhën prill – qershor 1999.
XS
SM
MD
LG