Ndërlidhjet

ROMË


Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Agrokulturë tha se ndalimi i importit të shpezëve nga vendet e pa prekura nga gripi i shpezëve janë të panevojshme dhe ndikojnë negativisht në ekonominë botërore. Komenti u bë pasi disa vende, si Senegali, Argjentina dhe Sudani ndërprenë importin e shpezëve, pavarësisht nga origjina.
XS
SM
MD
LG