Ndërlidhjet

LONDËR


Liderët e Bashkimit Evropian mbështetën kërkesën e Përfaqësuesit të Lartë për Politikë të Jashtme dhe Siguri Javier Solana, për rritjen e burimeve për aktivitetet e BE-së në vende të ndryshme. Mirëpo, Bashkimi Evropian caktoi vetëm 62.5 milionë euro për vit, që paraqet më pak se 1% të buxhetit të BE-së për marrëdhëniet me jashtë.
XS
SM
MD
LG