Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nga Prishtina në orët e mbrëmjes u raportua për përfundimin e grevës së arsimtarëve. Mësimi në të gjitha nivelet e arsimit vazhdon të hënën. Zenel Zeka nga Sindikata e arsimit, që ishte organizatore e grevës, tha se është arritur marrëveshje me Ministrinë e arsimit për rritjen e rrogave prej 7 eurosh në muaj dhe për nënshkrimin e kontratave kolektive.
XS
SM
MD
LG