Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ka filluar sot regjistrimi provë i popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në 20 vendbanime urbane dhe 30 rurale në gjashtë komuna të Kosovës, bën të ditur Enti Statistikor i Kosovës.
Fillimi i regjistrimit ka kaluar sipas parashikimeve në të gjitha komunat testuese.
XS
SM
MD
LG