Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRESHEVË


Presidenti i Serbisë Boris Tadiç ka deklaruar se në delegacionin e Beogradit në negociatat për statusin e Kosovës, duhet të ketë vend edhe për përfaqësuesit e institucioneve të unionit Serbi-Mali i Zi.
"Nga mënyra e zgjidhjes së statusit të ardhshëm të Kosovës, do të varet ardhmëria e Ballkanit dhe e kësaj pjese të Evropës, prandaj përbërja e delegacionit duhet të zgjidhet me kujdes", ka thënë Tadiq për radiotelevizionin lokal të Preshevës.
XS
SM
MD
LG