Ndërlidhjet

SOFJE


Zyrtarë të lartë qveritarë, biznesmenë dhe ekspertë nga vendet e Evropës Juglindore u tubuan në Sofje për ti shqyrtëuar mundësitë investuese në rajon. Zyrtari i lartë i Kombeve të Bashkuara, Kalman Mizsei tërhoqi vërejtjen se papunësia e lartë dhe disa paqartësi politike mund ta dëmtojnë zhvillimin ekonomik. "Çështjet siç janë rregullimi i ardhshëm i unionit Serbi - Mali i Zi, e ardhmja e Kosovës ose perspektiva e reformave në Bosnjë-Hercegovinë paraqesin shtim të rrezikut politik për investime në rajon", tha zoti Mizsei.
XS
SM
MD
LG