Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush kërkoi nga Kongresi 7.1 miliardë dollarë për ti financuar përgatitjet për parandalimin e epidemisë së mundshme të gripit të shpezëve apo të ndonjë sëmundje tjetër. Me këtë rast, presidenti amerikan Bush ftoi Bashkësinë ndërkombëtare që të punoj së bashku për ta parandaluar çfarëdo mundësie të përhapjes së gripit të këtillë.
- Një epidemi e gripit do të ketë konsekuenca globale, prandaj asnjë vend nuk mund të lejoj që ta injoroj këtë kërcënim dhe çdo vend ka përgjegjësi ta zbuloj dhe ta ndaloj përhapjen e gripit, tha presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG