Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ndërsa në shtypin vendor në Kosovë sot botohen komunikata kërcënuese ndaj Grupit Negociator, që i atribuohen një organizate që veten e quan Ushtria për
Pavarësinë e Kosovës, zyrtarët e UNMIK-ut dhe ata të KFOR-it thanë se nuk kanë njohuri për një organizatë të tillë, dhe se krejt informacionet rreth saj i mësojnë permes mediave. Sidoqofte, zyrtarët e UNMIK-ut, thanëe po ashtu se procesi i bisedimeve për statusin e Kosovës nuk mund të vendoset me kërcenime.
XS
SM
MD
LG