Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara parashohin edhe vendosjen e kufizimeve në udhëtim apo hyrjen në vend në rast se gripi i shpendëve fillon të përhapet dhe nga njeriu tek njeriu.
Plani i administratës Bush në rast të një epidemie të mundshme të gripit parasheh dhe masat që do pamundësonin paralizimin e institucioneve përfshi dhe spitalet.
XS
SM
MD
LG