Ndërlidhjet

PARIS


Ligjvënësit francezë nuk kanë pranuar të miratojnë ligjin për pirjen e duhanit në vendet publike, përfshi baret, restorantet dhe vendet e punës. Ligji ishte kundërshtuar nga prodhuesit dhe shitësit e cigareve. Deri tani Italia, Irlanda, Norvegjia dhe Malta kanë miratuar ligje të tilla. Në Francë një e treta e popullsisë është konsumuese e duhanit.
XS
SM
MD
LG