Ndërlidhjet

VJENË


"Ballafaqimi me sfidat e reja nuk është i mundur pa bashkëpunim, pasi këtë nuk mund ta arrijë asnjë organizatë apo shtet i vetëm", tha Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jaap De Hoop Scheffer. Para Këshillit të Përhershëm të OSBE-së, ai tha se NATO ka kaluar shumë ndryshime pozitive dhe është e gatshme që të përballet me të gjitha sfidat, që nga konfliktet e deri tek fatkeqësitë natyrore.
"Duke u transformuar NATO është bërë më efikase dhe funksionale" tha Scheffer, i cili gjithashtu lëvdoi rolin e OSBE-së në Ballkan, veçanërisht në Bosnjë dhe në Kosovë.
XS
SM
MD
LG