Ndërlidhjet

DUBAI


Al – Kaida në Irak tha se dy punonjësit e ambasadës së Marokut, të rrëmbyer muajin e kaluar në Irak, do të vriten. Në një faqe islamiste në internet, që shfrytëzohet nga grupi i Abu Musab al Zarqavit, u tha se ata do të ekzekutohen, pasi janë "pasues të pa fe" të qeverive të Marokut dhe Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG