Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i Forcave të Përbashkëta të NATO-s, me bazë në Napoli, admirali Harry Ulrich viziton sot Kosovën. Zëdhënësi i KFOR-it, koloneli Pio Sabeta, tha se kjo është vizitë e rregulltë, në të cilën admirali do të njihet me gjendjen në terren dhe do të takohet me përfaqësuesit më të lartë ndërkombëtarë dhe vendorë në Kosovë. Kjo është vizita e katërt e admiralit Ulrich në Kosovë.
XS
SM
MD
LG