Ndërlidhjet

PRISHTINË


Takimi joformal i kryeministrave të rajonit, i cili nesër duhej të mbahet në prishtinë, është shtyrë me kërkesë të kryeministrit të Maqedonisë Vllado Buçkovski, ka njoftuar administrata ndërkombëtare në Kosovë.
Në komunikatën thuhet se takimi joformal, në të cilin kryeministri Bajram Kosumi ka ftuar edhe homologët nga Shqipëria dhe Mali i Zi, Sali Berisha dhe Millo Gjikanoviq, është shtyrë për një afat të shkurtër.
XS
SM
MD
LG