Ndërlidhjet

CAVTAT


Sot në qytetin bregdetar Cavtat të Kroacisë filloi konferenca ndërparlamentare mbi modelet ekonomike dhe sociale evropiane, e organizuar nga fondacioni gjerman "Friedrich Ebert" dhe Pakti i Stabilitetit për Evropën Juglindore.
Konferenca do të fokusohet në harmonizimin e zhvillimit ekonomik dhe të sigurisë sociale në procesin e globalizimit, dhe në ndihmën që parlamentet mund të japin në këtë drejtim.
Në mesin e parlamentarëve nga 11 vende të Evropës Juglindore, për herë të parë marrin pjesë edhe përfaqësues të Kuvendit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG