Ndërlidhjet

MAR DEL PLATA


Samiti i 34 vendeve të hemisferës veriore, përfundoi pa marrëveshje për zonën e tregtisë së lirë, që do të shtrihej nga Alaska deri në Argjentinë. Shtetet e Bashkuara, Meksika dhe 27 vende të tjera e përkrahën këtë nismë, por ajo u kundërshtua nga 5 shtete, sipas të cilave aktualisht nuk ekzistojnë kushtet për krijimin e saj.
XS
SM
MD
LG