Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria po përballet me reduktime të gjata të energjisë elektrike. Korporata elektro-energjitike ka theksuar se ka marrë masat që të mënjanojë kolapsin energjitik në vend. Aktualisht vetëm spitalet, ambasadat e huaja, policia dhe shërbimi i urgjencës kanë energji elektrike pa ndërprerje.
Shqipëria po ndërmjetëson blerjen e rrymës nga Ukraina, derisa problem mbetet transporti përmes Serbisë.
XS
SM
MD
LG