Ndërlidhjet

STAMBOLL


Udhëheqës shpirtërorë të hebrejve, myslimanëve dhe të krishterëve kanë filluar një takim në Stamboll për të bashkëpunuar për paqen në Evropën Juglindore. Konferenca pritet të ndiqet nga krye rabini i hebrejve të Turqisë si dhe përfaqësuesit e komunitetit mysliman dhe atij katolik të Kosovës si dhe përfaqësuesit e Papa Benediktit të XVI.
XS
SM
MD
LG