Ndërlidhjet

PARIS


Qeveria e Francës miratoi masat që u japin të drejtë zyrtarëve lokalë për të vendosur orë policore, në zonat e goditura nga trazirat. Kryeministri Dominique de Villepin tha se kurdo që të jetë e nevojshme, nën autoritetin e ministrit të brendshëm, zyrtarët komunalë do të mund të vendosin orë policore, nëse e vlerësojnë se kjo është e nevojshme për kthimin e qetësisë dhe sigurisë për banorët.
Këto masa pritet të hyjnë në fuqi neser.
XS
SM
MD
LG