Ndërlidhjet

PRISHTINË


Studentët e Fakultetit të Mjekësisë në Prishtinë, për të dytën ditë me radhë, bllokuan hyrjen në ndërtesën e dekanatit të fakultetit. Kryetari i unionittë studentëve të këtij fakulteti Visar Hajra tha se studentët do të vazhdojnë me bllokimin e hyrjes deri në përmbushjen e kërkesave të tyre, për ndryshimin e sistemit të studimit dhe dorëheqjen e dekanit Bajram Nura, të cilin e akuzojnë për korrupcion.
XS
SM
MD
LG