Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri britanik Tony Blair tha se policia ka shmangur dy komplote terroriste, që nga sulmet e korrikut në Londër. Bler i bëri këto komente sot, në parlament para votimit për ligjet e reja kundër terrorizmit.
"Ne nuk jetojmë në një shtet policor, por ne jetojmë në vendin që përballet me rrezikun real dhe serioz të terrorizmit, që dëshiron të shkatërrojë mënyrën tonë të jetesës dhe që donë të na shkaktojë viktima pa fund" tha Blair.
XS
SM
MD
LG