Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BRUKSEL


Komisioni Evropian rekomandoi sot që Maqedonia të marrë statusin e vendit kandidat për anëtarësim në Bashkimin Evropian.
Komisioni gjithashtu tha se Shqipëria është e gatshme të përfundojë negociatat për marrëveshjen kryesore të asociimit.
Kosova në këtë raport për herë të parë është trajtuar ndaras nga Serbia dhe Mali i Zi. Në raportin për Kosovën nënvizohet se është arritur përparim në zbatimin e reformave, por edhe më shumë duhet bërë sidomos në reformimin e administratës publike.
XS
SM
MD
LG