Ndërlidhjet

TIRANË


Konferenca ndërkombëtare kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit në Evropën Juglindore, filloi sot në Tiranë. Kryeministri Sali Berisha tha se luftimi i krimit të organizuar, trafikimit dhe pastrimit të parave është prioritet i qeverisë. Sipas tij, krimi i organizuar kërcënon përpjekjet e Shqipërisë për integrimet evropiane.
XS
SM
MD
LG