Ndërlidhjet

VJENË


Koordinatori i Departamentit amerikan të Shtetit kundër terrorizmit, Henry Crumpton tha se Shtetet e Bashkuara dhe vendet tjera kanë ngrirë më shumë se 150 milionë dollarë të financave të terroristëve, gjatë 4 viteve të kaluara.
"Terroristët përdorin metoda të sofistikuara të komunikimit dhe transferimit të fondeve", tha Crumpton, në konferencën e OSBE-së në Vjenë për luftimin e financimit të terroristëve.
XS
SM
MD
LG