Ndërlidhjet

LONDËR


Ligjvënësit britanikë hodhën poshtë propozim ligjin e kryeministrit Tony Blair, përmes të cilit, të dyshuarit për terrorizëm do të mbaheshin pa ngritur padi ndaj tyre, deri në tre muaj. Votimi konsiderohet goditje për autoritetin e kryeministrit Blair, pasi ai kërkoi mbështjen e parlamentit, për propozimet.
"Ne nuk jetojmë në një shtet policor, por ne jetojmë në vendin që përballet me rrezikun real dhe serioz të terrorizmit, që dëshiron të shkatërrojë mënyrën tonë të jetesës dhe që donë të na shkaktojë viktima pa fund" tha Blair.
XS
SM
MD
LG