Ndërlidhjet

TIRANË


Komisioneri evropian për zgjerimin Oli Rehn viziton sot Shqipërinë si pjesë e vëzhgimit të përpjekjeve që po bën vende drejt integrimit në Bashkimin Evropian.
Raporti i të mërkurës së Komisionit Evropian kërkoi nga Shqipëria të thellohet në reforma dhe theksoi se përmbyllja e marrëveshjes së asocim stabilizmit do të mund të bëhet në pranverën e vitit të ardhshëm.
XS
SM
MD
LG