Ndërlidhjet

AMAN


Jordania mban zi për 57 viktimat e tre sulmeve vetvrasëse dy ditë më parë në Aman. Të gjitha xhamitë do mbajnë ceremoni lutjesh për viktimat. Mbreti Abdullah në një fjalim drejtuar popullit ka përsëritur qëndrimin e institucioneve se :
"Jemi këtu të sigurojmë çdokënd se do t'i ndjekim këta kriminelë dhe ata që qëndrojnë pas tyre dhe do t'i gjejmë kudo ku janë për t'i sjellë para drejtësisë", tha Mbreti Abdullah.
XS
SM
MD
LG