Ndërlidhjet

MONRAVIA


Liberia duket të jetë vendi i parë afrikan që do zgjedhë një presidente femër. Derisa 90% e votave janë numëruar 60% e tyre janë për Ellen Johnson Sirleah ish ekonomiste në Bankën Botërore. Votimet kanë qenë paqësore dhe transparente.
XS
SM
MD
LG