Ndërlidhjet

TIRANË


Komisioneri evropian për zgjerimin Oli Rehn gjendet në Shqipëri për të vlerësuar përpjekjet e vendit në kuadrin e integrimit në Bashkimin Evropian. Vizita e komisionierit Rehn, pason publikimin e raportit të Komisionit Evropian ditën e mërkurë, ku kërkohej nga autoritetet shqiptare thellim i reformave. Kushtet kryesore të Brukselit për nënshkrimin e marrëveshjes së asocim stabilizmit janë lufta kunder krimit të organizuar e korrupsionit dhe reforma në administratën publike.
XS
SM
MD
LG