Ndërlidhjet

BAGDAD


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan po zhvillon një vizitë të paparalajmëruar në Irak. Kjo është vizita e tij e parë ne Irak, qysh prej ndwrhyrjes ushtarake. Për gazetarët, kryeministri iraken Ibrahim Jaafari, pas takimit me Anan konfirmoi mbështetjen e kombeve të bashkuara për forcimin e demokracisë në Irak.Nga ana e tij sekretari Anan deklaroi se OKB –ja po punon me qeverinë irakene për të patur një tranzicion më pak të veshtirë politik, si dhe për zgjedhjet parlamentare.
XS
SM
MD
LG